Известие

Collapse
No announcement yet.

2.4 JTD дюзи каде се почистват.СПЕШНО Е!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 2.4 JTD дюзи каде се почистват.СПЕШНО Е!!

колеги побаркал съм се ходих при няколко маистора в града и околностите но никои неможе да помогне давам гас на място няма проблеми закачаме компа 0грешки тръгвам рязко гаста додолу 3000об и гасне вклучваме компа грешка високо налягане на Rail няколко пати така и маистора каза немога да ти помогна отивам при друг маистор паля я много трудно 0 грешки пак на ново гас и гасне компа показва low ниско налягане помпата прави налягане на оборот 300 при подаване на пална почти гас стига до 570бара маистора мим каза чее дюза извади маркуча на излишната нафта и от дюзите хварля доста само от едната помалко каза че трябвало да се почистят и регулират дюзите затва непалела може ли тва да е проблема или не някои да опмогне от един месец е по маистори пари много и нищо сменил съм
    датчик на вала двата които са нов нафтен филтър помпата в резервоара е почистена и пак проблема остава откачиха ми дебитомера поварвя малко без проблеми но пак на 3000 оборота гасне светка инжектора и няма палене
    МОЛЯ ЗА СЪВЕТ
    156 2.4JTD-136

не искам да те плаша, но ми изглеждаш на помпа високо налягане ...
    по смътни спомени ... помпата трябва да държи 1400 бара на празен ход (може и 400 да е било де).

145цата ми падаша под 1400 на празен ход и при високи обороти колата гаснеше с грешка.
    Проблема се оправи с "нова" помпа.
    Last edited by vladu; d.m.y г., 17:06.
    Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
    Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

гледаха я на компа помпата при изгасено положение даржи 250бара и непадат налягане си даржи казаха че нее от нея
      156 2.4JTD-136

Comment

бе то и мойта я гледахме 4 седмици ... докато не я сменихме.
        кво ли не пробвахме тогава: регулатор налягане, помпа ниско, датчик ...
        Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV

Comment

кви пари ти струваше помпата тук има един които може да ги поправял но като ми казаха че са дюзите няма ли кои да ги окачи на стенд да ми каже те или помпате е засега помпата ми каза че отпада като вариант и аз незнам вече по софия каде могат да ми кажат на 100% може ли да ми предложиш някакъв сервиз
          156 2.4JTD-136

Comment

700 втора ръка и 100ина труд ... но твойта помпа трее да е друга, ти си с големия матор.

сервизи има ... можеш при Бобо да идеш в Екстрийм или в Вантотрейд.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=9045

Вантотрейд Адрес: бул.Самоковско шосе 99
            тел: 02/ 76 34 52, 975 35 09

Comment

нема ли някои помпа за продан дали незнаеш
              156 2.4JTD-136

Comment

'Високо налягане в рейката' е типична грешка за проблем с помпата високо налягане. То без да се пробва, няма как да се разбере, но обикновено при изпищяла помпа така казва компютърът.
                При всички положения, не бързай да купуваш дюзи! Ако можеш да я закараш до София и там да ти я погледнат компетентно в сервиза на Бобо или във Вантотрехд...нека колегите от София кажат. Не слушай какво са ти наговорили в другия сервиз. Точно при рязко подаване на газта, при около 3000 об колата гасне с проблеми в помпата. Един вид слабо място им е на тези двигатели
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

ако може да ми обяснитекаде се намира бобо и ако има телефон да ми го аддете да се разбера с него или пак skype му квото имате за вразка ще съм ви благодарен
                  156 2.4JTD-136

Comment

е дадох ти линк бат.

Comment

а някакъв номер може да е зает пак да ходя напразно с тая кола от ловеч все пак пътят ми ще бъде доста дълъг до софия повече от 100 и гасне
                      156 2.4JTD-136

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                        'Високо налягане в рейката' е типична грешка ...
                        пише високо, но може да се чете "Аномалии в налягането" и обикновено значи ниско налягане.

Comment

опс видях че има номер извинявам се много сега ще звънна
                          156 2.4JTD-136

Comment

Първоначално публикувано от sonyman Покажи съобщение
                            а някакъв номер може да е зает пак да ходя напразно с тая кола от ловеч все пак пътят ми ще бъде доста дълъг до софия повече от 100 и гасне
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=9045 е тука има номер с големи червени цифри деа

0888 232 484

Comment

мерси много разбрах се с бобо за утре дано всичко мине добре иначе страх
                              156 2.4JTD-136

Comment

Working...
                              X