колеги побаркал съм се ходих при няколко маистора в града и околностите но никои неможе да помогне давам гас на място няма проблеми закачаме компа 0грешки тръгвам рязко гаста додолу 3000об и гасне вклучваме компа грешка високо налягане на Rail няколко пати така и маистора каза немога да ти помогна отивам при друг маистор паля я много трудно 0 грешки пак на ново гас и гасне компа показва low ниско налягане помпата прави налягане на оборот 300 при подаване на пална почти гас стига до 570бара маистора мим каза чее дюза извади маркуча на излишната нафта и от дюзите хварля доста само от едната помалко каза че трябвало да се почистят и регулират дюзите затва непалела може ли тва да е проблема или не някои да опмогне от един месец е по маистори пари много и нищо сменил съм
датчик на вала двата които са нов нафтен филтър помпата в резервоара е почистена и пак проблема остава откачиха ми дебитомера поварвя малко без проблеми но пак на 3000 оборота гасне светка инжектора и няма палене
МОЛЯ ЗА СЪВЕТ
датчик на вала двата които са нов нафтен филтър помпата в резервоара е почистена и пак проблема остава откачиха ми дебитомера поварвя малко без проблеми но пак на 3000 оборота гасне светка инжектора и няма палене
МОЛЯ ЗА СЪВЕТ
Comment